Συνάντηση Παραδοσιακής Μουσικής Νέων Ν.Αιγαίου στην Σύρο (23-26.9.2018)

MOYSIKH-SYNANTHSH-LAIKWN-PNEYSTWN-(3)

“Οι Μουσικές Συναντήσεις Λαϊκών Πνευστών Αιγαίου έχουν καταξιωθεί ως ένας θεσμός μοναδικός στην Ελλάδα. Είναι ο θεσμός που αναγέννησε τα όργανα που διασκέδασαν τους Κυκλαδίτες χωρίς υπερβολή για χιλιάδες χρόνια. Θεσμός που, στους τόπους όπου έχει πραγματοποιηθεί, οι νησιώτες θα τον θυμούνται για χρόνια. Θεσμός σχεδιασμένος στην ανθρώπινη κλίμακα. 

Οι Μουσικές Συναντήσεις του Αιγαίου παράγουν και προάγουν τον πολιτισμό”.

Φέτος το Σεπτέμβριο, τα νησιά μας θα ζήσουν ξανά στους ρυθμούς των Μουσικών Συναντήσεων Λαϊκών Πνευστών. Η κορυφαία υπερτοπικής σημασίας πολιτιστική δράση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αναμένεται με ανυπομονησία όχι μόνο από τους πολυπληθείς μουσικούς πνευστών του Αιγαίου, αλλά και από το ευρύ κοινό των νησιών. Η επιλογή της Σύρας για τη διεξαγωγή της μεγάλης Συνάντησης του 2018, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη Συνάντηση Παραδοσιακής Μουσικής Νέων Νοτίου Αιγαίου, εκτιμάται ήδη ως ιδιαίτερα εύστοχη.

*το ξενοδοχείο μας προσφέρει έκπτωση 10% στους συμμετέχοντες, τα συγγενικά τους πρόσωπα καθως κ τους επισκέπτες που πρόκειται να επισκεφθούν το νησί μας κατά την διάρκεια της συνάντησης. Μπορείετε να κάνετε την κράτηση σας μέσω:

error: Content is protected!