11η Πανελλήνια Συνάντησης Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης

11η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης

11η Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης: Αναγνωρίζοντας τη σημασία και τον καίριο ρόλο του στην Πρόληψη των Εξαρτήσεων στηρίξαμε τις προσπάθειές του ενεργά, όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από διαφορετικούς ρόλους και κερδίσε την συντροφικότητα, εμπλουτισμό, δημιουργικότητα και ανθρώπινη συναλλαγή. Η διοργάνωση  της Πανελλήνιας Συνάντησης θα λάβει χώρα από τις 18 έως τις 21 Οκτώβρη 2017 στην Ερμούπολή της Σύρου.

Η έννοια του δικτύου για το Κέντρο Πρόληψης των Κυκλάδων αποτελεί ζήτημα ύπαρξης. Δουλεύοντας σε 24 νησιά, με τρία παραρτήματα το Κέντρο Πρόληψης των Κυκλάδων έχει καταφέρει μετά από χρόνια να αντιμετωπίζει απολεσματικά τη διάσπαση, τον κατακερματισμό και την απομόνωση μέσα από τη δημιουργία ζωντανών δικτύων τόσο μεταξύ των ανθρώπων που το στελεχώνουν, όσο & με τους  ανθρώπους και τις ομάδες με τις οποίες συμπορευόται. Σε αυτή τη διαδρομή το Πανελλήνιο Δίκτυο αποτελέσε έναν φωτεινό φάρο που συντέλεσε & συντελεί σημαντικά στην έξοδο από το λαβύρινθο της τοπικής αλλά και της γενικότερης συμπλοκότητας.

Το ξενοδοχείο Electra Syros, βρίσκεται στην αριστοκρατική συνοικία Βαπόρια της Ερμούπολης, σε απόσταση 5-10 λεπτών με τα πόδια, από τον Άγιο Νικόλαο, ορόσημο της πόλης, το δημαρχείο της Ερμούπολης  & το θέατρο Απόλλων.
Διαθέτει 10 δωμάτια, με ιδιωτικό τους μπαλκόνι. 6 από αυτά έχουν θέα στην θάλασσα, ενώ τα υπόλοιποα 4 έχουν θέα στον οικισμό.  Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με air condition, safe box, flat TV, mini bar. Παρέχεται σπιτικό πρωινό καθημερινά,  όπως επίσης κ δωρεάν VDSL wi-fi σε όλα τα δωμάτια κ τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

11η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης – Διαμονή

Ειδικότερα για τις ανάγκες διαμονής της 11ης 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης,  έχουμε δημιουργήσει προνομιακά πακέτα διαμονής. Για περισσότερε πληροφορίες κ κρατήσεις, καλέστε μας στο 2281079488 & 6932285577. Εάν επιθυμείται μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στην διεύθυνση reservations@electrasyros.gr.

 

11h

error: Content is protected!