Πώς να έρθετε

Με πλοίο:

Η Σύρος είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων και ως εκ τούτου – συνδέεται με την Αθήνα και άλλα νησιά του Αιγαίου. Το δρομολόγιο για Σύρο από το κεντρικό λιμάνι της Αθήνας, το λιμάνι του Πειραιά, είναι καθημερινό και το ταξίδι διαρκεί περίπου 4 ώρες. Κατά περιόδους, υπάρχει πλοίο για Σύρο από το λιμάνι του Λαυρίου και το λιμάνι της Ραφήνας, το πλησιέστερο λιμάνι με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Υπάρχουν επίσης δρομολόγια από τη Σύρο στα νησιά: Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη, Άνδρο, Κύθνο, Κέα, Ικαρία, Αστυπάλαια, Αμοργό, Δονούσα, Νάξο, Πάρο, Κω, Ρόδο, Πάτμο, Λέρο, Σάμο, Φούρνους, Φολέγανδρος, Ηρακλειά και άλλα. Κλείστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια online!


Με αεροπλάνο:

Στο αεροδρόμιο της Σύρου, που βρίσκεται μόλις 2 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη, λειτουργούν καθημερινά πτήσεις από / προς Αθήνα και ο χρόνος πτήσης είναι 30 λεπτά. Κατά περιόδους, υπάρχουν επίσης πτήσεις από / προς Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχουν πτήσεις τσάρτερ προς Σύρο από ευρωπαϊκά αεροδρόμια. Έξω από το αεροδρόμιο της Σύρου, υπάρχουν ταξί που μπορούν να σας μεταφέρουν στο νησί. Επιπλέον, πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν τη βάση τους εκεί. Πτήσεις εσωτερικού από / προς Σύρο Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια online!

Με τα πόδια:

Έχετε μόλις έφτασε στο λιμάνι της Σύρου και προτιμάτε να περπατήσετε μέχρι το ξενοδοχείο μας; Είμαστε μόλις 12 λεπτά απόσταση με τα πόδια! Απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να μας βρείτε εύκολα:

Προχωρηστε στην Ακτή Παπάγου με κατεύθυνση προς Κέας για 120  μ, κατόπιν συνεχίστε ευθεία στην οδό Πέτρου Ράλλη για 40μ. Στη συνέχεια θα πρέπει να στρίψετε αριστερά στην Ελ. Βενιζέλου για τα επόμενα 110μ και μετά από αυτό να στρίψετε δεξιά προς την Μ. Μερκούρη για 68 μ. Συνεχίζετε στον ίδιο δρόμο και στρίψτε αριστερά για 110 μ. Εδώ βρίσκετε την Εμμανουήλ Ροίδου – στρίψτε δεξιά σε αυτόν τον δρόμο και στη συνέχεια αριστερά στον ίδιο δρόμο για 70μ. Κρατηθείτε δεξιά για να παραμείνετε στην Εμμανουήλ Ροίδου για περίπου 54μ. και συνεχίστε προς την οδό Λαδοπούλου για τα επόμενα 86μ. Εκεί μπορείτε να βρείτε την οδό Μπαμπαγιώτου και να στρίψετε δεξιά για τα επόμενα 130μ, ελαφρά δεξιά στην οδό Κάσσου για 32μ και στρίψτε δεξιά στην Κάδμου 17μ. Συνεχίστε ευθεία πάνω Διογένους & τέλος στρίψτε αριστερά στην Αθηνάς και έχετε φτάσει στον προορισμό σας
Παρακαλώ σημειώστε ότι η διαδρομή με τα πόδια έχει σκαλιά σε ορισμένα σημεία, έτσι αν έχετε βαριές αποσκευές, τότε μπορεί να σκεφτείτε την ενναλακτική του ταξί από το λιμάνι. Ζητήστε μας να σας οργανώσουμε και ιδιωτική μεταφορά με μια μικρή επιπλέον χρέωση εφόσον το επιθυμείτε.

error: Content is protected!